”Puterea subconștientului în procesul de vindecare”- prof. univ.dr. Constantin Dulcan la Timișoara 13 noiembrie 2022

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează duminică, 13 noiembrie 2022, la ora 11 seminarul ”Puterea subconștientului în procesul de vindecare”, seminar susținut de prof. univ. dr. Constantin Dulcan și Florentina Fântânaru. Evenimentul va avea loc în sala multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara și este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

În contextul lumii agitate în care trăim, în care nervozitatea coplește natura umană, iar amenințarea unui război care se poartă la granița României schimbă complet perceția asupra a ceea ce este important pentru umanitate, reputatul neurolog, Profesor Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan ne readuce în prim plan esența noastră umană, într-un dialog despre autovindecare cu jurnalista Florentina Fântânaru.

Care este puterea subconștientului, cum putem gestiona emoțiile negative, ce este rugăciunea, care este rolul postului în vindecare sunt doar câteva dintre temele pe care cei doi interlocutori le vor aborda în cadrul seminarului organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în data de 13 noiembrie, de la ora 11:00 în Sala Multifuncțională din cadrul Palatului Administrativ.

Evenimentul este cu acces gratuit, iar invitațiile se pot obține de pe www.eventim.ro, începând cu 8 noiembrie 2022, ora 11.

”Puterea subconștientului în procesul de vindecare, ” seminar susținut de prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan și Florentina Fântânaru va fi transmis on-line pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Timiș

https://www.facebook.com/cjtimis

precum și pe toate paginile de Facebook ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057474097608

https://www.facebook.com/ansamblul.banatul/

https://www.facebook.com/Scdeartetimisoara

https://www.facebook.com/Cultură-Tradițională-CCAJ-Timiș