Apel deschis pentru proiecte culturale pentru Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a lansat două apeluri de finanțare pentru Programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii în valoare de aproxiamtiv 4, 1 milioane de lei, bani de la bugetul Ministerului Culturii.

Programul de finanțare LoB2023+ face parte din cadrul programului generic ”Timișoara 2023-Capitală Europeană a Culturii, ”Secțiunea Light over Borders. Este conceput ca o serie de activități culturale și artistice prin care cultura contribuie la dezvoltarea comunității locale, a vieții și a infrastructurii. Mai multe detalii găsiți aici: https://cecart.ro/finantari/lob2023/.

Programul de finanțare Theatre Artistic Excellence își propune promovarea celor mai importante producții teatrale contemporane, naționale și locale. Evenimentele din cadrul acestuia urmăresc să promoveze excelența artistică în domeniul teatral.

Detalii pentru proiecte majore găsiți aici: https://cecart.ro/finantari/teatru-proiect-major/ iar pentru proiecte medii și teatru independent aici:  https://cecart.ro/finantari/teatru-proiecte-medii/.

Perioada de înscriere: 20 martie – 10 aprilie 2023 (ora 16:30)

Pentru mai multe detalii puteti accesa: https://timisoara2023.eu/ro/apeluri-deschise/ sau https://cecart.ro/finantari/.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș este instituție de cultură în subordinea Consiliului Județean Timiș.