Ansamblul Profesionist Banatul dă startul sărbătorilor de iarnă la Buziaș

Cu soliști faimoși, cu colinde și cântece bănățene ce aprind patimi și nostalgii în sufletele iubitorilor de folclor, Ansamblul Profesionist Banatul deschide larg poarta sărbătorilor, la Buziaș.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în parteneriat cu Asociația ”Mariana Drăghicescu” , organizează spectacolul Sărbătoarea Crăciunului – In memoriam Marioara Murărescu. Evenimentul se va desfășura  la Casa de Cultură Buziaș,  miercuri , 7 decembrie 2022, de la ora 18:00. Sunt invitați în recital soliști renumiți:  Liliana Laichici, Adrian Stanca, Felicia Stoian, Ciprian Roman, Olguța Berbec, Ciprian Pop, Doriana Talpeș, Remus Novac, Constantin Moacă. Datini și obiceiuri de Crăciun, restaurate cu migală, cântece și jocuri autentice vor fi puse în scenă de Ansamblul Profesionist Banatul,  în regia maeștrilor coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu și sub bagheta dirijorală a maestrului Sebastian Roșca.

 

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș este o  instituție publică de cultură, finanțată de Consiliul Județean Timiș.