Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor
Eleanor Roosevelt

Știința pe înțelesul tuturor

Știința pe înțelesul tuturor

Anunțuri

Joi, 11 mai 2023, de la ora 17:00, Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, , vă invită să luați parte la un eveniment aparte al Școlii de Arte Timișoara!

Am pregătit pentru iubitorii de cultură o călătorie în lumea artelor, la care veți putea lua parte ca actanți ai poveștii noastre, bucurându-vă de Flashmob-uri ale Ansamblului Profesionist Banatul, ale trupei de dans Chic Dance, de Workshop-uri de creație și pictură, de momente muzicale inedite și de expoziții variate ale claselor de arte vizuale. Evenimentul va culmina la ora 19:00 cu un seminar susținut de cosmonautul român Dumitru Prunariu și jurnalistul Dan Negru, intitulat: Știința pe înțelesul tuturor. Despre lumea de deasupra noastră- Negru întreabă, singurul astronaut român răspunde.

     “Creativitatea este contagioasă. Dă-o mai departe”, spunea Albert Einstein.

Rezonăm cu acest citat, motiv pentru care aducem astfel contribuția artistică, la tot ce înseamnă Timișoara, capitală culturală, patrimoniu bănățean, tradiție și modernitate deopotrivă.

PROGRAM:

Str. Emanuil Ungureanu, nr 1 , ora 17:00

  • Flashmob – Ansamblul Profesionist Banatul
  • Moment coregrafic și aerobic interactiv – trupa Chic Dans (prof. Adela Scorobete)
  • Workshop de pictură (prof. Lucia Stoica)
  • Workshop de creație & pictură pentru copii (prof. Liliana Georgiades)
  • Moment muzical – recital de vioară și chitară (prof. Edmund Dandoți și prof. Alexandru Faur)

Curtea Franciscană a Centrului de Cultură și Artă al județului Timiș, ora 17:30

  • Workshop de olărit (prof. Remus Irimescu)
  • Workshop – Atelier de creație din materiale reciclabile (prof. Gabriela Muscan)
  • Recital de pian, vioară, chitară și canto muzică ușoară (susținut de cursanții Școlii de Arte, coordonatori: prof.Roxana Pîrvu, prof. Mariana Sînmărtinean, prof.Vanana Ciolac, prof. Edmund Dandoți, prof. Alexandru Faur)
  • Prezentarea expozițiilor claselor de Arte vizuale (coordonatori: prof. Constantin Huțanu, prof. Lucia Stoica, prof. Liliana Georgiades, prof. Gabriela Muscan, prof. Remus Irimescu)

Sala Festivă a Centrului de Cultură și Artă al județului Timiș, ora 19:00

DAN NEGRU & DUMITRU PRUNARIU prezintă:

  • Seminarul de educație și cultură: ȘTIINȚA PE ÎNTELESUL TUTUROR. DESPRE LUMEA DE DEASUPRA NOASTRĂ. NEGRU ÎNTREABĂ, SINGURUL ASTRONAUT ROMÂN RĂSPUNDE

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea este liberă!

Anunț

privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș Rezultat interviu În conformitate cu prevederile art. 68 din Hotărârea Guvernului nr. 1336/08.11.2022…...

Detalii...

Concurs de recrutare 11 – 27 aprilie 2023

Rezultate selecție dosare (afişat în data 12.04.2023 ora 10.00) ANUNŢ privind organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unor funcții contractuale de execuție vacante și temporar vacante Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, organizează în perioada 12.04.2023 – 27.04.2023…...

Detalii...
Logo Scoala de Arte Timisoara