Spectacol de Ziua Națională a României la Școala de Arte Timișoara

Spectacolul „Inimă de român” se desfășoară în sala festivă a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș în 29 noiembrie 2023, ora 18:00 și este o producție extraordinară care aduce pe scenă talentele remarcabile ale claselor vocal-instrumentale și de coregrafie ale Școlii de Arte Timișoara. Vei fi impresionat de măiestria și pasiunea cu care acești tineri artiști interpretează cântece frumoase și autentice românești.

În plus, spectacolul va oferi și momente speciale care vor încânta publicul. Vei avea ocazia să te bucuri de jocuri autentice românești, care îți vor aduce aminte de tradițiile noastre strămoșești. De asemenea, vei fi captivat de interpretările emoționante ale cântecelor, care îți vor atinge sufletul și îți vor stârni mândria de a fi român.

Tinerii artiști sunt îndrumați de Carmen Popovici-Dumbravă, Carmen Biruescu, Adrian Stanca, Alexandru Surdea, Daniel Iova, Silviu Drăgan, Boban Constantinovici și Floare Muntean.

Acompaniază orchestra Școlii de Arte Timișoara, dirijor Silviu Drăgan, prezintă Maria Borțun. Evenimentul se desfășoară  cu susținerea financiară a Consiliului Județean Timiș.