luna bucuriei împărtășite – Parcul Crăciunului

Ansamblul Profesionist Banatul și invitații săi: Bogdan Toma și Colindătorii din Țara Pădurenilor, Ramona și Georgiana Vița, Nicu Novac, Felicia Stoian, Maria Coman, continuă luna bucuriei împărtășite – Parcul Crăciunului la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, duminică, 19 decembrie la ora 18:15.

Veți putea retrăi atmosfera sărbătorilor de altădată prin intermediul momentelor coregrafice ”Zvoanele” sau ”Fată bănățană” în coregrafia maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu.

”Hai ficiori cu dubili” sau ”Pleacă Lina la fântână” sunt câteva din colindele care pun amprenta specifică Crăciunului și vor colora atmosfera din incinta Muzeului Satului Bănățean.

Acompaniamentul este asigurat de orchestra Asnamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca. Prezintă Felicia Stoian.

De pe tot cuprinsul județului Timiș vor sosi pe scena Muzeului Satului Bănățean colindători din Giarmata, Chevereș, Nițchidorf și Ansamblul ”Junii Timișului,” începând cu ora 15.

Accesul la eveniment este permis în baza certificatului verde sau al unui test negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusului SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, conform HG 1242/08.12.2021.

Programul detaliat al Parcului Crăciunului poate fi consultat aici:

http://www.parculcraciunului.ro/

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.