Câștigătorii concursului online „Școala de Artă Timișoara”

Avem câștigătorii!
Concursul online „Școala de Artă Timișoara” s-a încheiat și suntem bucuroși să vă anunțăm numele celor mai buni dintre cursanții care au luat parte la această competiție.
Au fost înscriși în concurs 142 de elevi, coordonați de 18 dascăli, iar clasamentul final, la fiecare categorie, arată astfel:

Arte vizuale
Canto & Instrumente
Dansuri

Deși ne-am fi dorit ca acest concurs să se desfășoare față în față, pandemia de coronavirus, carantina și măsurile de protecție impuse de autorități ne-au determinat să îl organizăm în format online. „Am dorit astfel să ne încurajăm cursanții și să îi ajutăm să își dezvolte aptitudinile de care vor avea nevoie în viitor, când vor interacționa, în calitate de artiști, cu publicul. Am dorit de asemenea să îi promovăm pe cei mai buni dintre elevii Școlii„, a declarat managerul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, profesor Liliana Laichici.
Câștigătorii fiecărei categorii de concurs vor fi promovați pe platformele media ale instituției. Îi felicităm pe cei care au câștigat, și le mulțumim tuturor pentru că au avut curaj și s-au înscris la această competiție.